Uzmanca

İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Güvenliği, Gıda ürünleri üretimi, İçecek imalatı, Gıda Sanayinde İş Güvenliği, hijyen, iş hijyeni, Occupational Health and Safety, Occupational Health and Safety in Food Processing, Hygiene, Occupational Hygiene

10 Ocak 2021 Pazar

Bıçak Bakım ve Kullanma Talimatı

 Mutfak çalışanları için hazırlamış olduğum "Bıçak Bakım ve Kullanma Talimatı" dır. 


Bağlantı linki: https://drive.google.com/file/d/1ypGPybG9gspZWbPkng4uaJk41Uep4Gqh/view?usp=sharing

* Not: Bilgilerin güncelliğini, uygunluğunu kontrol ve takip ediniz.






Gönderen gidaisg zaman: 04:51
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

gidaisg
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ►  2025 (2)
    • ►  Temmuz (2)
  • ▼  2021 (2)
    • ▼  Ocak (2)
      • İşe girişlerde hazırlanan özlük dosyası içeriğinin...
      • Bıçak Bakım ve Kullanma Talimatı
  • ►  2020 (221)
    • ►  Aralık (3)
    • ►  Ağustos (1)
    • ►  Mayıs (131)
    • ►  Nisan (81)
    • ►  Mart (2)
    • ►  Şubat (3)
  • ►  2019 (3)
    • ►  Ekim (2)
    • ►  Ağustos (1)
  • ►  2018 (9)
    • ►  Aralık (2)
    • ►  Kasım (1)
    • ►  Temmuz (2)
    • ►  Haziran (3)
    • ►  Mayıs (1)
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.