28 Nisan 2020 Salı

TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, TS 13001 HACCP, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Entegrasyonu ve Bir Gıda İşletmesinde Uygulama

Alper YÜKSEL tarafından hazırlanmış olan " TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, TS 13001 HACCP, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Entegrasyonu ve Bir Gıda İşletmesinde Uygulama " konulu Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Yüksek Lisans tezidir.

Dosyaya ekteki linkten ulaşabilirsiniz. Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder